Thuis

EHM Group Ltd

Een paar woorden over ons
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

EHM Group Ltd

EHM Group Ltd, heeft zich in waterbehandeling & gezondheidszorgproducten vele jaren gespecialiseerd. Met jaren van inspanning, heeft EHM zich om ontwikkeld te zijn een productie, het verkopen, en de naverkoopdienst integreerde Hi-tech onderneming.

EHM Group Ltd eigen comfortabele werkomgeving, verfijnd productie en het testen materiaal, uitstekende kwaliteitsbewaking en een solidary & hoog efficiënt beheersteam. Wij zijn in jacht van strikt beheer, super-vlakke kwaliteit. Het grootste deel van onze producten gingen de certificaten van BV, van Ce over en SGS. Tegelijkertijd, bezitten wij ontwerpoctrooien van wat van hen. Onze producten en EHM-merk hebben grote binnenlandse reputatie zowel en in het buitenland gewonnen, vestigden wij vennootschap met heel wat merk-beroemde bedrijven, internationaal, en onze producten worden verkocht aan Europa, het Noorden & Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië meer dan 50 landen en gebieden.
  
Nastrevend het beheersidee van „Technologie als wortel, personeel als fundamentality“, zullen wij ons beste proberen om aan de eisen van klanten te voldoen. Wij kunnen aan de nieuwste behoeften en de waarde tot stand brengen aan cliënten voldoen door markt, geavanceerde technologie en materiaal, uitstekende het werkkunsten, goede kwaliteit en leveringsketen te leiden. Voor zijn verkoper, omvatten de voordelen van EHM-capaciteit en de high-tech productieoplossingen wezenlijk verkorte tijd-aan-markt, lage productiekosten, beter activagebruik, geoptimaliseerd product, flexibele samenwerkingsvormen en divers preferentieel beleid van overheid. EHM wordt gewijd aan het voorzien van zijn verkoper van constant op hoog niveau van de dienst en innovatieve oplossingen in producttechniek, kosten, betrouwbaarheid en op tijd levering.
  
Om te verzekeren dat de hoogste kwaliteitsnormen worden voldaan aan, worden het Ontwerp voor Kwaliteit, het Ontwerp voor Betrouwbaarheid en het Ontwerp voor Veiligheidstechnologieën uitgevoerd door productontwikkeling. Onze arbeiders worden opgeleid om de verplichting van de e-Healthmanufacturer (EHM) kwaliteit te begrijpen en een deel van de totale kwaliteitsoplossing te worden. Als deel van onze verplichting aan voortdurende verbetering, gebruikt de Onderzoeken van de Klantentevredenheid de input om zijn prestatieniveaus constant te bevorderen.

Welkom OEM/ODM-orden.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : EHM

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 10 Million-20 Million

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

2007 werd Juli, e-Healthmanufacturerco., Ltd opgericht in Hong Kong. Tegelijkertijd was het bureau opstelling in Guangzhou-Stad, China.

Na 2 jaar het nauwkeurige markt richten, samen met solidary en uitstekende teamwerk, worden wij met succes door de economische crisis, en zelfs nog meer wij een hogere en snellere maatregel in ontwikkeling troffen. Wij werden een marktleider van de huis en gezondheidszorgproducten, zoals het Alkalische water ionizer, Alkalische waterautomaat, Alkalische waterwaterkruik, Alkalische waterfles, Alkalische waterstok, Ionendetox foot spa machine, en andere de gezondheidszorgproducten van de huisgreep.

In 2009, verplaatsten wij ons bureau naar een industriezone Op nationaal niveau, en hadden onze eigen opstelling van de het vastelandsfabriek van China in Guangzhou-Stad, China. In hetzelfde jaar, openden wij 2 takbedrijven in de Stad van Peking en de Stad van Tai-Yuan, om onze binnenlandse marketing van China te beginnen. Wij hadden ons eigen die handelsmerk EHM en YIJIAN in het vasteland van China wordt geregistreerd.           

In 2010, ons Co. van firmanaam e-Healthmanufacturer, werd Ltd veranderd in EHM Group Ltd. Vanaf dat ogenblik, begon ons bedrijf het Collectivize Beheer. Wij hadden de workshop van de meer dan 4000 vierkante metersfabriek; meer dan 15 verkoopmensen, en over de jaarlijkse verkoop van US$10,000,000. Wij wonnen heel wat eerbied en lof van onze cliënten in wereldwijd.

En aan het begin van 2012, wij opstelling nog eens 2 takbedrijven. Men is EHM-Kruidenco., Ltd, dat voor de marketing van de de Gezondheidsstootkussens/Flarden, en Vermageringsdieet & schoonheidsstootkussens speciaal is. Een andere is de Milieubescherming van Shanxi Yijian Wetenschap en Technologieco.,

In het jaar van 2013, houden wij door:sturen onze het besteden stap in de gezondheidszorgproducten. Wij voegden een medische apparatuurbedrijf bij, dat de Apparaten van de Laserbehandeling heeft vervaardigd. Ltd. De sterkte van onze groep groeit steeds belangrijker.

En nu, is onze groep tot een bedrijf gegroeid dat meer dan 18000 vierkante metersfabriek en bureauplaats, en meer dan 80 werknemers heeft. En met ons professioneel teamwerk en onze geavanceerde faciliteiten, geloven wij wij aan om het even welk professioneel verzoek kunnen voldoen in OEM & ODM de dienst, Vervaardiging, en Marketing.

bedrijfsdiensten

Wij bieden de beste van het het gebruikswater van het kwaliteitshuis de behandelingsproducten en gezondheidszorgproducten bij aan zeer redelijke prijzen, zoals Alkalisch water ionizer, Alkalische waterautomaat, Alkalische waterwaterkruik, Alkalische waterfles, Alkalische waterstok, Ionendetox foot spa machine, en andere de gezondheidszorg & de schoonheidsproducten van de huisgreep. Wij heten OEM & ODM warm de dienst welkom.

Bedrijfteam

1. Oktober 2009, ons EHM-verkoopteam woont de Sourcing van de Herfstchina Markt in Hong Kong bij;

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

2. April 2010, woont ons EHM-verkoopteam de Sourcing van de Lentechina Markt in Hong Kong bij;

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

3. Augustus 2010, alle EHM-werknemers woont de Samenhangende Krachten bij die Opleidingskamp verbeteren;

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

4. Maart 2011, ons EHM-verkoopteam woont de Guangzhou-Gezondheid en de Medische Instrumentententoonstelling bij;

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

5. Maart 2011, ons EHM-verkoopteam woont de de Instrumentententoonstelling van de Waterbehandeling in de V.S. bij;

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 4

 

6. Mei 2012, ons EHM-verkoopteam woont de 111ste de Invoer en de Uitvoermarkt van de Lentechina (Kantonmarkt) in Guangzhou bij.

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

7. Oktober 2012, ons EHM-verkoopteam woont de de Invoer en de Uitvoermarkt van de 112ste Herfstchina (Kantonmarkt) in Guangzhou bij.

China EHM Group Ltd Bedrijfsprofiel 6

CONTACT

Adres: De bouw van 1, Nr 3 van de Eerste Weg van Xianke, Huadong-Stad, Huadu-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China