Thuis ProductenAlkalische Waterzuiveringsinstallatie

Huisgebruik 9 Zuiveringsinstallatie van het Stadium de Alkalische Water, 12000L-het Filterleven

Huisgebruik 9 Zuiveringsinstallatie van het Stadium de Alkalische Water, 12000L-het Filterleven

  • Home Use 9 Stage Alkaline Water Purifier , 12000L Filter Life
  • Home Use 9 Stage Alkaline Water Purifier , 12000L Filter Life
  • Home Use 9 Stage Alkaline Water Purifier , 12000L Filter Life
  • Home Use 9 Stage Alkaline Water Purifier , 12000L Filter Life
 • Home Use 9 Stage Alkaline Water Purifier , 12000L Filter Life

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: CHINA
  Merknaam: EHM
  Certificering: SGS
  Modelnummer: Ehm-010

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 3 reeksen
  Verpakking Details: 3 reeksen worden ingepakt in 1 karton.
  Levertijd: binnen 7 werkdagen
  Betalingscondities: T/T, Western union, Moneygram, Paypal
  Levering vermogen: 2000 PCS PER MAAND
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Het filterleven: 12000L Maximum Waterdruk: 125PSI
  PH: 7.5 - 10.0 Naam van het product: Alkalische Waterzuiveringsinstallatie
  waterstroom: 0.6 - 6L/m Waterdruk: 0.10 - 0.3MPA
  Hoog licht:

  alkaline water filter

  ,

  water ionizer machines

   

  Huisgebruik 9 Zuiveringsinstallatie van het Stadium de Alkalische Water, 12000L-het Filterleven

   

   

  Van het de Energie Alkalische Water van de huisgreep het Biomodel van het de Zuiveringsinstallatiesysteem Nr. Ehm-010

  Producteninformatie

  Bril:
  - Maximum Waterstroom: 3000 gallons vóór filtervervanging
  - Maximum Waterdruk: 125PSI
  - Maximum Temperatuur: 120 graad F (Filter 1)
  - 100 Graad F (Filter 2-6)
  Hoge - kwaliteits Ceramische Filter - minder dan 0.9 microns
  Geactiveerde Koolstoffilter - maximumverontreinigingscontrole
  Bacteriostatische Filter - dodenkiem & bacteriën
  Cellulosefilter - voor gevaarlijk deeltje
  Bioenergietransformator - om watermolecule, het metabolisme van het verhogingslichaam te breken.

  Breed Energiespectrum voor efficiënte bloeddistributie. Mineraal en calciumleverancier aan dagelijks drinkwater. Verhogingslichaam immuun, voor het gezonde en mooie leven.

  Het systeem van het energiewater is een grote verwezenlijking voor menselijke gezondheden. Zijn zuiver water is veel beter dan RO-systeem. Het kan metabolisme versnellen, zuurstof in water verhogen, het celleven verlengen en ook fysieke kwaliteit verbeteren. In een woord, zijn zijn voordelen veel meer dan RO-systeem. Het systeem van het energiewater is noodzakelijke waren voor menselijke gezondheden. Het belangrijkst van allen, energiewater is medisch voor urinezuur en jicht. Hieronder is de introductie van elk stadium van het systeem van het energiewater.
  1st stadiumpp filter: om vuil, haar, stof, zand, stuifmeel en verontreiniging te elimineren.
  de 2de patroon van de stadium ceramische filter: om bacteriën en virus te elimineren. De waterkwaliteit via het stadium wordt schoon om zonder het koken te drinken. 99. 7% reiniging.
  de 3de filter van de stadium hoge ionen-postkoolstof: het is beter en veiliger dan andere postkoolstoffilter en kan chloor, natuurlijke producten, pesticide, chemische producten en zwaar metaal schrappen.
  4de de golf magnetische activator van stadium meertrappige Pai: om drinkwater voor lichaam absorberender te krijgen, metabolisme te versnellen en zuurstof in water te verhogen. Het lichaam is niet geschikt vermoeid te worden. Het celleven kan lang na het absorberen van voldoende energiewater krijgen.
  5de activator van de het water kleine molecule van stadium verre infrarode stralen: om kleinere zo klein van de watermolecule te krijgen zoals actief water. Het actieve water kan metabolisme versnellen, water activeren, weerstand voor het behoud van gezicht, gezondheid en het leven versterken en ook zuurstof in water houden. Ph van energiewater is meer dan 7 de zo fysieke kwaliteit beter kan worden verbeterd en worden als dranklange termijn.
  Indien gezet een kop van wijn, sojasaus, koffie, azijn of thee in een kop van energiewater, u vinden de smaken beter zouden worden. Dat is energiewater kan de smaak van dranken beter veranderen. Dat is zeer magisch.
  Hieronder zijn de voordelen van het systeem van het energiewater.
  De molecule van het energiewater is kleiner dan RO-het water om te zijn gemakkelijker door lichaam en voordeliger voor menselijk lichaam absorpted.
  Het energiewater is alkali, maar RO-het water is acerbic.
  Het energiewater kan minerale substantie houden, maar RO-het watersysteem elimineert bijna minerale substantie.

  Het water maakt omhoog 70% van de totale oppervlakte van aarde, waar 97% zout zeewater is; 2% is gletsjer. Nochtans, heeft de aard een onvoorstelbaar verwerkingssysteem, dat zonlicht en bijna elk element op de aarde kan gebruiken om gezond natuurlijk het leven water te produceren, om het aardewater in drinkwater om te zetten.
  wegens blootstelling onder de zonneschijn en de magnetische kracht van natuurlijk magnetisch veld evenals de reactie tussen rotsen en grond, water dat in het het stromen proces met energiek, zuurstof en mineraal wordt ingedruppeld, dan zal geëvolueerd in krachtige kleine watermolecule, die verder speciale moleculaire structuur vormt.  
  6 filtersenergie het Leven het Watersysteem, de meesten gaat energietransformatie en van de waterverwezenlijking systeem vooruit.
  Door de zes filterbuizen met hoogte - de dichtheid, het kan het volledige spel aan de zes filtratieprocessen met simulative natuurlijk ecosysteem geven, dat ons dan van hoogte zal voorzien - waterkwaliteit die zoals het bronwater enkel zelfde is.  
   

  Patroon 1: Gezuiverd & Bactericidal Systeem:
  Dupont MicroFree? Anti-bacteriënpp Filter en een Geactiveerde Filter van het Koolstofblok. Verwijder effectief ruw en stevig sediment. Er is een bactericidal effect bij waterinham om de gebleven bacteriën te maken aan hard op reproductie. Ontbind giftige stof en maak water in kleinere molecule die gemakkelijk te zijn de follow-up nauwkeurige patroon behandel.
   

  Patroon 2: Ceramisch Filtratiesysteem 
  Gemaakt van Diatomaceous Aarde (stortingen van de bodem van meren en lagunes die zijn samengeperst en bij hoge temperaturen) gebakken, heeft deze ceramische filter een verenigbare minieme poriegrootte van 0.3~0.6-micron om kleinere modder, roest en chemische kwesties te in quarantaine plaatsen. Om water alkalized te maken & gevarieerde bacteriën en onzuiverheden te scheiden.
   

  Patroon 3: Het Systeem van de waterreiniging
  De gemaakte V.S. persten actieve koolstofpatroon samen kunnen onzuiverheid filtreren en absorberen en rest van chloride, trihalomethanes, chloor-ammoniak evenals de eigenaardige geur van water elimineren en het water zoeter maken.
   

  Patroon 4: Het Systeem van de uitwisselingshars
  Amerikaanse NSF verklaart de positieve ionenharsuitwisseling voor authentiek, die om het magnesiumkalk van het koolstof zure calcium moet verminderen die tot rekening of steenprobleem kan leiden, zodat de verhardende graad van water gematigd wordt. De geneeskunde van Japan met hoge absorptie 1250ppm/g, die de actieve koolstofkorrels eigenaardige geur in het water, kleuren en schadelijke rest van verontreinigende stoffen met inbegrip van chloor, zware metalen en anderen kunnen absorberen carcinogeen chemisch product.         
   

  Patroon 5: Energie Geregenereerd Systeem
  Een krachtige EC3000-Energieconvertor, met bio-ceramische die parels van 26 klei en minerale oxyden worden gemaakt, leidt tot magnetisering en trilling om de capaciteit van zuurstof met gezonde energie te verbeteren. Het kan laten water geven blijft verfrist binnen voorwaarde. EC3000 wordt ontworpen om een leven te duren.
   

  Patroon 6: Ontbind Vergift en absorbeer Zwaar Metaalsysteem
  Hoge nauwkeurig van de V.S. en condenseert het Geactiveerde Blok van de Koolstoffilter en wordt het Korrelige Geactiveerde de Koolstofblok van KDF overgegaan onder NSF-criterium. Een andere kwaliteit van wereldklasse van geactiveerde koolstof kan vergift, zwaar metaal en carcinogeen volledig absorberen en ontbinden.
  Het energiewater resoneert met de energieke trillingen van ons lichaam. Wanneer wij het leven water drinken, vergroot het, animeert onze eigen energiekracht. Ons lichaam zal omhoog kostbare energie voor het draaien van het water en het geven van het energie besparen alvorens het voor lichamelijke functies kan worden gebruikt.
  De zuurstof is de brandstof van het leven en de meesten van ons denken dat wij binnen slechts zuurstof door de lucht nemen, maar de zuurstof die in water wordt opgelost biedt eigenlijk een directere route aan onze cellen aan. Het energiewater biedt overvloedige zuurstof aan die aan onze cellen dadelijk beschikbaar is. Het vergroot ook de zuurstof u inhaleert wat vooral nuttig is als u slechte kwaliteitslucht ademt of als het verouderen en de slechte gezondheid onze zuurstofopname hebben vertraagd.
   
   

   

   

  De voordelen van Energiewater 


  1. Verbeter de absorptie van voedingsmiddelen en ontgifting van uw lichaam
  2. Bevordert metabolisme voor optimale gezondheid
  3. Versterkt self-healing immuunsysteem tegen ziekten
  4. Verhindert constipatieproblemen, hoofdpijnen, mondzweer, huidproblemen, enz.
  5. Proeft meer vlot, zoeter en door uw cel van het lichaam gemakkelijk geabsorbeerd
  Met van ons verzetten 6 Filters zich tegen Hoogste O2-Energiewater; u zult volledige vrede van mening wetend hebben dat u en uw familie kristal zuiver water zonder ziekte-veroorzakende toxine en water drinkt dat al prachtige leven-verbeterende goedheid die bedoelde Aard heeft.

  Het energiewater verstrekt magnetietresonantie om de clusters van de watermolecule in kleinere degenen te veranderen en drijft het hevig in een krachtige die permeatieenergie met een hoge capaciteit van zuurstof wordt gedragen. Het activeert en versnelt de snelheid van het afscheiden van vergift. Het is zeer zuiver en geeft geen bijwerking. Het energiewater kon de vermenigvuldiging van microbe beperken en idioblast en maakt de normale cellen het veilige groeien. Het verbetert organen terug naar het natuurlijke instinct en maakt het levende schepsel aan de gezonde status terug te krijgen.

  Het energiewater is een milieu vrij binnen menselijk lichaam, kan het elimineert vergiftigen van cellen, verhoogt metabolisme, versterkt lichaamsimmuunsysteem en helpt ons ziekte zoals rekening verhinderen, ingaat gastritis, kanker, indigestiesysteem, hepatitis, hypertensie, urine & jicht, slapeloosheid, seksueel, dysfunctie, hartprobleem, diabetes en tumor. De minerale elementen leiden tot substantie die voor dieren en planten goed is. Het alkalische energiewater is familie goede metgezel wat kan voor wasgezicht gebruiken om huid te verbeteren en het verouderen te verhinderen en ook kan bladeren de verse installaties is. Gebruikend het energiewater om groente en fruit te wassen en dan doorweekt in energiewater 30 minuten, zullen het pesticidenresidu op groente en het fruit zullen het hen vers verwijderen en houden. Naast dan, is het heerlijk voor allen die zoals wanneer het maken van een koffie koken of een thee, de strenge en bittere smaak zullen zijn gegaan. Het verhoogt een prettige geur en keert een originele smaak terug.

   

  Plaats van Oorsprong:

  China

  Merknaam:

  EHM

  Modelaantal:

  Ehm-010

  Certificatie:

  SGS

  Grootte:

  38cm * 39cm * 50cm

  Verpakking:

  277mm * 175mm * 357mm

  Gewicht:

  8 kg

  Waterdruk:

  0.10-0.3 MPA

  Waterstroom:

  0.6-6 L/m

  Het filterleven:

  12000L

  Omgevingstemperatuur:

  5℃~40℃

  Vochtigheid:

  ≤90%

  PH:

  7.5-10.0

   

  Contactgegevens
  EHM Group Ltd

  Contactpersoon: Mr Tim Wang

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  CONTACT

  Adres: De bouw van 2, Nr 3 van de Eerste Weg van Xianke, Huadong-Stad, Huadu-District, Guangzhou-Stad, de Provincie van Guangdong, China